FAQ

Welkom bij onze FAQ-sectie! Hieronder hebben we de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten verzameld. Als je het antwoord op jouw vraag niet kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

De inhoud van de KoopWijzer 2024 wordt momenteel voorbereid. Als je op de hoogte wilt worden gehouden van de release, stuur ons dan een bericht via https://www.autogids.be/contact of meld je aan voor de nieuwsbrief van de AutoGids.

De abonnementssite van AutoGids, abo.autogids.be, en de AutoGids-website, www.autogids.be, werken onafhankelijk van elkaar.

Het kan zijn dat je inloggegevens niet werken omdat je mogelijk geen account hebt op het abonnementsplatform. In dat geval nodigen we je uit om er een aan te maken.

Als je al een abonneeaccount hebt, kun je deze informatie rechtstreeks in je account wijzigen. Zo niet, stuur ons dan een bericht op https://www.autogids.be/contact en vermeld je abonneenummer en het adres van je nieuwe woning.

U kunt ons hiervoor een bericht sturen via https://www.autogids.be/contact en vermeld uw abonneenummer. Opzeggingen moeten uiterlijk 15 werkdagen vóór de publicatiedatum van het volgende tijdschrift worden ingediend.   

Als je een abonnee (maandelijks of jaarlijks) bent, heb je recht op toegang tot alle beschikbare digitale magazines zonder extra kosten. Je kunt ze openen via je abonnementsaccount (onder "mijn account"). Als je nog geen account hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Als je geen abonnee bent, kun je de digitale magazines als PDF kopen via deze link: https://abo.autogids.be/shop/category/magazine-1

 

Je bereikt het einde van je abonnement en wilt geen enkel nummer missen? Maak je geen zorgen, in de maand van je laatste nummer ontvang je een bericht in je papieren tijdschrift en/of een e-mail waarin wordt uitgelegd hoe je je abonnement kunt verlengen met een speciale aanbieding als blijk van waardering voor je loyaliteit  

Op de website van AutoGids kun je gratis je advertenties voor tweedehands auto's plaatsen. Nadat je de informatie hebt verstrekt, controleert het team van AutoGids de advertenties handmatig. Het kan enkele dagen duren voordat je advertentie verschijnt.  

Excuses voor het ongemak. Als u geen antwoord heeft gevonden op uw vraag, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier: https://www.autogids.be/contact. We helpen u graag verder.